MERSİN / SİLİFKE - TOKİ Ortaokulu

OĞUZ RESUL ÇIRAK

Okulumuz 8-D sınıfı öğrencisi Oğuz Resul ÇIRAK, il düzeyinde yapılan Tekvando Turnuvalarında dereceler aldı. Ayrıca Kompozisyon, Akıl ve Zeka oyunları ve Kodlama Yarışmalarında da başarılı olan öğrencimizi tebrik ederiz.

Öğrencimiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında;

• T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Tekvandoda (65 kilo) il 1.´si oldu.
  • 27 Ocak Atatürk'ün Silifke'ye Gelişi nedeniyle ilçe düzeyinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Kulami Dalında ilçe 3.'sü oldu.

Öğrencimiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında;

• T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Tekvandoda (65 kilo) il 3.´sü oldu.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. yıldönümünde ilçe  düzeyinde düzenlenen Algoritmik Oynuyorum Kodlama Yarışmasında, ilçe 2.´si oldu.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. yıldönümünde ilçe  düzeyinde düzenlenen Kompozisyon Yazma Yarışmasında, ilçe 3.´sü oldu.

Öğrencimiz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında;

•  T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Tekvandoda (65 kilo) il 2.´si oldu.
Yayın: 21.03.2019 - Güncelleme: 14.12.2023 09:51 - Görüntülenme: 697

Etiketler :