PAYLAŞTIĞIMIZ EBA HABERLERİ

Öğretmenlerimiz derslerinde yaptıkları ilginç etkinlikleri EBA´da paylaştılar. Paylaşımlarda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekosistem Maketlerimiz (Sevim YILDIZ ÜREDİ)

EBA HABERLERİMİZ28.03.2017 tarihinde, Fen Bilimleri dersinde 7. sınıf öğrencilerimiz ekosistemleri oluşturan canlı ve cansız varlıkları maket yaparak bilgilerini daha kalıcı hale getirdiler.

MERSİN-28.03.2017 tarihinde, Fen Bilimleri dersinde 7.sınıf ögrencilerimiz ekosistemleri oluşturan canlı ve cansız varlıkları maket yaparak hem eğlendiler hem öğrendiler. Ayrıca nesil piramidi yaparak besin zinciri ve enerji akışı konusunu kavradılar. Çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

5 Projenin 5´ inden de Ulusal Kalite Etiketi (Mehmet Ali AKIŞ)

EBA HABERLERİMİZBakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne bağlı Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülen e-Twinning faaliyeti kapsamında Silifke TOKİ Ortaokulunda 5 adet proje yürütülmüştür. Yürütülen bu 5 projenin 5´ inden de Ulusal Kalite Etiketi alınmıştır.

MERSİN - Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne bağlı Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülen e-Twinning faaliyeti kapsamında Silifke TOKİ Ortaokulunda 5 adet proje yürütülmüştür. Projeleri Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Mehmet Ali AKIŞ yürütmüştür. Yürütülen bu 5 projenin 5´ inden de Ulusal Kalite Etiketi alınmıştır.
Ulusal Kalite Etiketi alınan Projeler:
1. Sihirli Dokunuşlar için Beyaz Güvercin
2. SanalBus
3. Küçük Düşünürler
4. Sevgi,Barış,Dostluk Treni
5. Seeds of friendships
Okulumuz öğrencilerinden oluşan 15 kişilik proje ekibiyle çalışmalar gerçekleştirilmiş olup öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını almışlardır.
Öğrencilerimiz bu projeyle birlikte farklı coğrafyalardaki akranlarıyla iletişim kurmuşlar ve işbirliği yapmışlardır. Bilgi ve iletişim Teknolojilerini (BİT) kullanarak okullar arası paylaşımlarda bulunmuşlardır.

Silifke Toki Ortaokulu Sınıflararası Masa Tenisi Turnuvası (Sadık IŞIK)

EBA HABERLERİMİZMersin Silifke Toki Ortaokulu Masa Tenisi Turnuvası  06/01/2017

MERSİN- 2016-2017 öğretim yılı Silifke Toki Ortaokulu sınıflararası masa tenisi turnuvasında 1. 8-A sınıfından Mert BAHAR, 2. 6-A sınıfından İnanç ÜNAL, 3. 7-G sınıfından Melih ÇEVİRGEN olmuştur. Ödüller Okul Müdürü Mesut SARIKAYA tarafından öğrencilere takdim edildi.

Yayın: 20.04.2017 - Güncelleme: 09.06.2017 09:08 - Görüntülenme: 5489