Eyl

Rehber öğretmenlerimiz Faruk Gürbüz ÖZDEMİR, Ayşenur GÜMÜŞ ve Merve KILINÇ ALADAĞ tiyatro salonunda okulumuzun yeni misafirleri 5-A, 5-B, 5-C, 5-D, 5-E, 5-F, 5-G sınıfı öğrencilerine gün boyunca okula uyum semineri verdiler.

Eyl

Okul Web Sitemiz, 19 Eylül 2018 tarihi itibariyle ilçede 137 kurum arasında 1., ilde 1141 kurum arasında 4., Türkiye´de ise 53743 kurum arasında ise 554. sırada yer aldı.

Eyl

03-14 Eylül 2018 tarihleri arasında seminer çalışmalarını yerine getiren öğretmenlerimiz, bir yandan da okullarını yeni eğitim öğretim yılına hazırladılar.

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimize hayırlı olmasını dileriz. Öğrencilerimizin geçen yıllardaki başarılarının üstünde bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

Haz

Öğrencilerimiz, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem karnelerini aldılar. 5., 6., 7., 8. sınıflarda dereceye giren öğrencilerimiz iftihar belgelerini ve ödüllerini aldılar. İlçe düzeyinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz de iftihar belgelerini ve ödüllerini aldılar. Ayrıca karne töreninde 6. sınıflar arası yapılan "Bilişim Oyunu Yarışmasında" dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar. 8. sınıflar birincimiz ile 7. sınıflar birincimiz arasındaki "Bayrak Teslim Töreninden" sonra Okul Birincimiz Cennet KIL yaş kütüğüne ismini çaktı.

Yorucu bir Eğitim Öğretim yılından sonra öğrencilerimize "İyi Tatiller" dileriz.

Nis

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimiz başarılarıyla yarışmalara damga vurdu. Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

2012 yılından itibaren hazırladığımız projelerde; 11 E-Twinning Kalite Etiketi, 3 Ulusal Kalite Etiketi, 3 Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandık. Bu başarılarımızı göz ardı etmeyen Brüksel´deki Merkezi Destek Servisi "E-twinning Okulu Etiketini" okulumuza verdi.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin 4 günlük İzmir ve Çanakkale gezileri sona erdi. İzmir ve Çanakkale´nin tarihi yerlerini gezen öğretmen ve öğrencilerimiz geziden çok memnun kaldılar.

May

Sucuk, aşure, batırık, dondurma, tantuni, yayık ayranı, sıkma, börek, kumpir, çiğköfte, tatlılar, pastalar, meyveler, içecekler daha neler neler.. Gıda etkinliğimiz çok eğlenceli ve doyurucuydu. Okulumuza katkı sağlamak için canla başla çalışan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Kurumsal Logo Yarışmasını," Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Doğan TAŞ´IN hazırladığı logo kazandı. Öğretmenimiz ödülünü, Kaymakamımız Şevket CİNBİR´İN elinden aldı.

May

8-C ve 8-D sınıfı öğrencilerimiz, rehber öğretmenleri Faruk AVCI ve Haluk UĞUZ eşliğinde Yerköprü Şelalesine gittiler.

May

Müzeler Haftasında 7-D ve 6-F sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Ali EROĞLU, Yıldıray KABAK ve Doğan TAŞ eşliğinde Silifke Müzesini ziyaret ettiler. Bazı öğrencilerimiz müzeye ilk defa gitmenin heyecanını yaşadılar.

May

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Doğan TAŞ ve öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar büyük beğeni topladı.

May

Silifke TOKİ Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Ayşe ÜNLÜ vefat etti. Kendisine Allahtan Rahmet, Ailesine ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 98. yıldönümünde ilçe  düzeyinde düzenlenen Şiir Yazma Yarışması´nda öğrencilerimizden Ela DEMİRAL ilçe 1.´si olurken, Rana Sultan ÖZTÜRK ise ilçe 2.´si oldu.