Haz

Türkçe öğretmenimiz Ömer YÜKSEL ve sınıfı 7-A, yoğun geçen bir dönemin ardından Mavi Kent´e gezi düzenlediler. Öğretmen ve öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadılar.

May

4006 Tubitak Bilim Fuarımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Projelerde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ayrıca Bilim Fuarımızda bizleri yalnız bırakmayan Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz, 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı için "Silifke´nin Gelenek ve Görenekleriyle ilgili" 93 yaşındaki emekli öğretmenimizden önemli bilgiler aldılar.

Haz

Öğrencilerimiz, 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı için hazırlanan çalışmaların tanıtım afişlerini yetiştirmek için çok yoğun çalıştılar. Emeği geçen bütün öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Melike Hüsniye YILMAZ´ın düzenlediği, okulumuzda bu yıl 5.´sini kutladığımız "İngilizce Haftası´nda" öğrencilerimiz farklı karakterlere bürünerek canlandırmalar yaptılar. Kutlamamızda öğrencilerimiz çok eğlendiler.

May

Öğrencilerimiz "Tarsus Gezisinde" Eshab-Kehfi, Şelaleyi, Hayvanat Bahçesini, Nusret Mayın Gemisi´ni görme imkanı buldular. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Matematik Öğretmenimiz Ayşe TOYGAR, derslerine girdiği 6-A, 6-B, 6-C ve 6-F sınıfları arasında "Matematik Bilgi Yarışması" düzenledi. Eğlenceli ve çekişmeli yarışmanın sonunda 6-B sınıfı birinci oldu. Bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Sucuk, aşure, batırık, dondurma, tantuni, yayık ayranı, sıkma, börek, kumpir, çiğköfte, tatlılar, pastalar, meyveler, içecekler daha neler neler.. Kermesimiz çok eğlenceli ve doyurucuydu. Okulumuza katkı sağlamak için canla başla çalışan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda 7. sınıf öğrencilerimiz; Müdür Yardımcımız Nurdal AGRAS, Türkçe Öğretmenimiz Sevilay BOLAT ve Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Mehmet Ali AKIŞ eşliğinde Mersin´e konferansa gittiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 97. yıldönümünü coşkuyla kutladık.

May

TEOG´da 2 öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlarken, 6 öğrencimiz 119 doğru, 3 öğrencimiz 118 doğru, 2 öğrencimiz 117 doğru, 5 öğrencimiz 116 doğru, 9 öğrencimiz de 115 doğru yaptı.

Ock

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortaklaşa düzenlediği "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi kapsamında 01-05 Mayıs 2017 tarihleri arasında okulumuzda yapılan denetimler sonucu, okulumuz "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı. Okulumuz bu ödülü 2 yıl üst üste alarak temizlikte örnek olduğunu gösterdi.

Nis

Öğretmenlerimiz derslerinde yaptıkları ilginç etkinlikleri EBA´da paylaştılar. Paylaşımlarda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "EBA-FATİH-eTwinning Entegrasyon Ödülleri" sahiplerini buldu. Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Mehmet Ali AKIŞ, Türkiye´de ilk 10 öğretmen arasına girdi.

Nis

Okulumuz öğrencileri rehber öğretmenleriyle beraber Meslek Liselerini ziyaret ettiler. Ziyaret ettikleri okulların avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi edindiler.