Mrt

7. ve 8. Sınıflar Futbol Turnuvasında 7-G sınıfını 2-1 mağlup eden 8-A sınıfı 3. oldu. 5. ve 6. Sınıflar Futbol Turnuvasında ise 5-E sınıfını 2-1 mağlup eden 5-D sınıfı 3. oldu.

Şbt

Öğretmenler Kurulu Toplantısını 20.02.2023 tarihinde yaptık.

Ock

Karne töreninde 5., 6., 7. ve 8. sınıflarda ağırlıklı ortalamalarda ilk 3'e giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Banka Hesap Numaraları aşağıdadır..

Şbt

SİLİFKE TOKİ ORTAOKULU AİLESİ OLARAK BELEDİYEMİZİN YARDIM ÇAĞRISINA DESTEK OLALIM. MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.

Ock

Rapor değerlendirmesinden 88 puan alan "Türkçemiz Tertemiz Dijital Oyunumuz" Teknofest 2023'te yarı finale çıktı.

Ock

Yakan Top Küçükler Takımımız finalde Atatürk Ortaokuluna yenilerek ilçe 2.'si oldu. Okulumuzu başarıyla temsil ettikleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yarı finalde Gazi Ortaokulunu 2-0 yenen Küçükler Yakan Top Takımımız finale çıktı. Finalde, daha önce 2-0 yendiği Atatürk Ortaokulu ile karşılaşacak takımımıza başarılar dileriz. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

5-C sınıfı öğrencilerinin birbirlerine olan saygı, sevgi ve güzel iletişimleri birlikte yedikleri yemeklerine yansıyor. Sınıf öğretmenleri Kudret DEMİREL ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

İlk maçında Arkum Ahmet Ünver Ortaokuluna 2-1 yenilen yakan top takımımız küçükler kategorisinde 2. maçında Atatürk Ortaokulunu 2-0 yendi. Gruptan çıkma maçını Cengiz Topel Ortaokulu ile oynayacak takımımıza başarılar dileriz.

Ara

Öğrencilerimiz ilk dönem sık sık EBA'ya giriş yaparak ders videoları izlediler ve öğretmenlerinin gönderdikleri çalışmaları takip ettiler. Kısa sürede çok sayıda öğrencimiz 1000 puan üzerine çıktılar.

Ara

5-F sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri öğretmenleri Duygu DİKER KAPLAN ile beraber Aziz Sancar Bilim Okulunu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz kendileri için yararlı olan ziyaretleri sonrasında mutluydular.

Ara

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koruyucu ve Önleyici Rehberlik Çalışmaları kapsamında hazırlamış olduğu "AKRAN ZORBALIĞI FARKINDALIK EĞİTİMİ" hakkında Okul Rehber öğretmenleri AYŞENUR GÜMÜŞ ve FARUK GÜRBÜZ ÖZDEMİR tarafından sınıf öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. "AKRAN ZORBALIĞI FARKINDALIK EĞİTİMİNİN" ilk oturumu okulumuzun tüm sınıflarında uygulanmaya başlandı.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında kutladığımız herkes tarafından bilinen adıyla "Yerli Malı Haftasında" desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Şiir Yazma Yarışmalarında okulumuzu başarıyla temsil ederek ilçe 1.'si ve ilçe 3.'sü olan öğrencilerimize ödülleri verildi. Ayrıca okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı İngilizce öğretmenimiz Ece DURMUŞ'A plaket verildi.