SİLİFKE KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Silifke TOKİ Ortaokulu Müdürü ve Öğretmenleri Avrupa Dil Ödülünü kazandıktan sonra Silifke Kaymakamı Fatih DAMATLAR´ı ziyaret ettiler.

Toki Ortaokulu İngilizce Eğitimde Avrupa Dil Ödülü Aldı

Silifke Kaymakamı Fatih DAMATLAR Mersin´de bir ilk olan "Avrupa Dil Ödülü´nü" kazanan proje ekibimizi makamında kabul ederek tebriklerini sundu. Bu ödül Mersin' de ilk olduğu için okulumuz proje ekibine ve emeği geçen herkese göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

2013 Başvuru Dönemi Avrupa Dil Ödülü Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yürütülen Avrupa Dil Ödülü Faaliyeti kapsamında 2013 Teklif Yılı için 34 başvuru alınmıştır. "Avrupa Dil Ödülü Ulusal Jürisi" tarafından başvuru formu üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda 24 başvuru yerinde izleme ve değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Değerlendirme süreci sonucunda 5 başvuru Avrupa Dil Ödülü almaya hak kazanmıştır. 2 kuruma da Teşvik Belgesi verilmesi uygun görülmüştür.

Yayın: 21.04.2017 - Güncelleme: 28.12.2023 12:29 - Görüntülenme: 6916