T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / SİLİFKE - TOKİ Ortaokulu

MERSİN MİLLİ EĞİTİMİ MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Silifke TOKİ Ortaokulu Müdürü Turgay KARADAĞ, İngilizce Öğretmeni Melike Hüsniye YILMAZ ve Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin ÇİFTÇİ Mersin Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜL´ü ziyaret ettiler.

Hasan Gül, Avrupa Dil Ödülünü Almaya Hak Kazanan Silifke TOKİ Ortaokulu'nu Makamında Kabul Etti

2013 yılı Avrupa Dil Ödülünü almaya hak kazanan Silifke TOKİ Ortaokulu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ü makamında ziyaret etti. Silifke TOKİ Ortaokulu Müdürü Turgay Karadağ, İngilizce Öğretmeni Melike Hüsniye Yılmaz ziyaretlerini Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi eşliğinde gerçekleştirdi.

Kazanılan başarının kendilerini memnun ettiğini ifade eden Gül, "Okulumuzu tebrik ediyorum. İlimiz artık bu başarılara alıştı. Bu ve benzeri başarılar her geçen gün ilimizin eğitim alanında da marka kent olma imajına olumlu katkı sağlıyor" dedi.

Gül, Avrupa Dil Ödülü'nün dil eğitimi ve öğretimi alanındaki en yeni uygulamaları, yaklaşımları, yöntemleri ve teknikleri teşvik etmek ve Avrupa genelinde yaygınlaşması amacıyla düzenlendiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çiftçi ise bu yıl ülkemizden 5 okulun Avrupa Dil Ödüllerine layık görüldüğünü belirterek, "Bunlardan biri de ilimizi temsilen sürece dâhil olan Silifke TOKİ Ortaokulu idi. Dil eğitimi ve öğretimi ilgilenen her kategori ve türdeki kurum ve kuruluşun başvuru yapabildiği Avrupa Dil Ödülü'ne bu yıl ülkemizden 34 başvuru geldi. Zorlu bir değerlendirme süreci sonrasında dereceye giren okulumuz ödülünü Gazi Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen törenle aldı. Ödülümüzü aldıktan sonra başarımızı sizlerle paylaşmak için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, ilimize bu başarının kazandırılmasında büyük emeği olan TOKİ Ortaokulu Müdürü Turgay Karadağ, İngilizce Öğretmeni Melike Hüsniye Yılmaz'a hediye takdim etti.

AVRUPA DİL ÖDÜLÜ NEDİR?

Avrupa Dil Ödülü, 1999 yılından beri Avrupa'da yeni, yaratıcı ve başarılı dil öğretme ve öğrenme uygulamalarına verilen bir ödüldür.

Avrupa Dil ÖdülüAvrupa Dil ÖdülüAvrupa Dil ÖdülüAvrupa Dil Ödülü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.04.2017 - Güncelleme: 28.12.2023 12:30 - Görüntülenme: 6996
  Beğen | 1  kişi beğendi