Mrt

Fen Bilimleri öğretmenimiz Duygu DİKER KAPLAN ve 7-A, 7-B, 7-G sınıfı öğrencilerinin atık maddelerden yaptıkları ürünler ilgi çekiciydi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılını coşkuyla kutlarken, Şehitlerimizi saygı ve rahmetle andık.

Mrt

İstiklal Marşımızın 103. yaşını coşkuyla kutlarken Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'U rahmetle andık.

Mrt

Sınıflarda "Çök - Kapan - Tutun" uygulamasının ardından binayı planlı ve hızlı bir şekilde terkettik. Acil toplanma alanlarında toplanarak tatbikatımızı sonlandırdık.

Mrt

"Kadınların haklarını yerine getirme hususunda Allâh'tan korkunuz! Zîrâ siz onları Allâh'ın bir emaneti olarak aldınız."

"Sizin hayırlınız, kadınlarına hayırlı olanınızdır."

Hz. Muhammed (SAV)

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü kapsamında ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Ela Buğlem BOZ ilçe 3.'sü oldu. Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Fen Bilimleri öğretmenimiz Duygu DİKER KAPLAN ve Matematik öğretmenimiz Ahmet Fatih AÇIK 7-B ve 6-D sınıflarını Silifke Kitap Fuarına götürdüler. Öğrencilerimiz istedikleri kitaplara ulaşma imkanı buldular.

2. Dönem Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısını yaptık.

Ock

Öğrencilerimiz Çukurova Kitap Fuarında istedikleri kitaplara ulaşma imkanı buldular.

Ock

Öğrencilerimiz dönem sonu gerçekleştirdiğimiz gıda etkinliği nedeniyle çok mutluydular. Velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Türkçemizin güzelliklerini ve zenginliklerini öğrencilerimizle paylaşmayı seviyoruz.

"Türk demek, Türkçe demektir. Ne Mutlu Türküm Diyene!" (Mustafa Kemal Atatürk)

Öğrencilerimiz Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Ekm

Öğretmenlerimiz Mahmut DOĞRUL ve Ayşenur KAYA rehberliğinde öğrencilerimiz haftasonu Mersin CNR Kitap Fuarını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz sevdikleri kitapları alma imkanı buldular.

Atatürk'ü ölümünün 85. yıldönümünde saygı ve rahmetle andık.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." (Mustafa Kemal ATATÜRK)

Cumhuriyetin 100. yaşını okulumuzda coşkuyla kutladık.