E-TWİNNİNG KALİTE ÖDÜLÜ

İngilizce Öğretmenimiz Melike Hüsniye YILMAZ´ın hazırladığı proje, "An E-book on Environmental Issues", "E-Twinning Ulusal Kalite Ödülü" ve "E-Twinning Avrupa Kalite Ödülü" almaya hak kazandı. Öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

E-Twinning Kalite Ödülü Sahiplerini Buldu

E-Twinning projelerinde başarı elde ederek Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi sertifikalarını almaya hak kazananların ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül tarafından verildi. Ödül töreninde Twinning İl Koordinatörü Hamide Yaşar Kavas da hazır bulundu.

E-Twinning projesinde 94 projenin ulusal kalite etiketi almaya hak kazandığına dikkat çeken Kavas, 56 projenin Avrupa Kalite Etiketi alarak Avrupa çapında takdir gördüğünü ifade etti.

2009 yılından bu yana ülkemizin e-Twinning faaliyetlerine üye olduğunu hatırlatan Gül ise 18 Kasım 2013 tarihi itibariyle ülkemizden e-Twinning portalına 20 bin 632 okuldan 34 bin 545 öğretmenin üye olduğunu belirterek, sertifika almaya hak kazanan öğretmenleri kutladı.

Konuşmanın ardından ödül almaya hak kazanan Akdeniz Hürriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Yıldız Kanlıöz, Silifke TOKİ Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Melike Hüsniye Yılmaz ve Anamur Vakıfbank Atatürk Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ayhan Sezdirmez ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'den aldı.e-Twinning Kalite Ödülü 2012

Yayın: 27.10.2016 - Güncelleme: 14.12.2023 12:09 - Görüntülenme: 11158