E-TWİNNİNG KALİTE ÖDÜLÜ

Projenin mimarları olan okulumuz öğretmenleri Melike Hüsniye YILMAZ, Faruk Gürbüz ÖZDEMİR, Mehmet Ali AKIŞ, Belga KARADAĞ, Doğan TAŞ, Havva Didem GÜNAY ve Zeliha ÜNVER´i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

e-Twinning Kalite Ödülü

Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa´da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim amacıyla ülkemiz 2009 yılından bu yana e-Twinning faaliyetinin üyesi haline gelmiştir. E-Twinning Türkiye faaliyetleri, MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi ekibi tarafından yürütülmektedir. Avrupa Birliği ve Türkiye okullarının ortak yürüttüğü bir proje olup Erasmus projelerinden ayrılan yönleri gidiş-geliş olamaması ve parasal desteğin olmadığı gönüllü projelerdir.

2013-2014 Eğitim öğretim yılında TOKİ Ortaokulundan "Spor ve Milli Sporlar" ve "Flipping classroom: Ters-Yüz Edilmiş Sınıflar" adındaki E-Twinning projelerimiz Avrupa Kalite Ödülü almıştır. Türkiye´de sadece belli okullarda uygulanmış internet tabanlı "Ters-Yüz Edilmiş Sınıflar" yöntemi proje ortakları ile uygulanmış aynı zamanda sınıf ortamında Web 2.0 araçları kullanılmıştır.

Okulumuz öğretmenleri Melike Hüsniye YILMAZ, Faruk Gürbüz ÖZDEMİR, Mehmet Ali AKIŞ, Belga KARADAĞ, Doğan TAŞ, Havva Didem GÜNAY ve Zeliha ÜNVER proje mimarlarından olup, 12 haziran gününde Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün misafiri oldular. Aldıkları ödüllerle birlikte başarılı öğrencilerin de katıldığı buluşma renkli anlara sahne oldu. Öğrencilere çeşitli ödüllerin verilip, öğretmen ve emeği geçenlerin tebrik edilmesinin ardından toplantı sona erdi.

e-Twinning Kalite Ödülüe-Twinning Kalite Ödülüe-Twinning Kalite Ödülüe-Twinning Kalite Ödülü

BaşarılarımızBaşarılarımız

Yayın: 17.06.2015 - Güncelleme: 23.06.2017 11:15 - Görüntülenme: 4499