AKDENİZ BÖLGE BİRİNCİLİĞİMİZ

Milli Eğitim Bakanlığı´nın düzenlediği "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Projesi" kapsamında okulumuzun hazırladığı "Katılımcı Sınıflar Projesi" Akdeniz Bölge Birincisi oldu.

Başarılarımız

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik" projesi kapsamında yapılan proje yarışmasına, İlçemiz Toki Ortaokulu "Katılımcı Sınıflar" adlı projesi ile katılmıştır. 06.06.2015 yılında Bakanlık yetkilileri tarafından okulumuza saha ziyareti yapılmış ve okulumuz Bölgesel Birinciliğe hak kazanmıştır. Ödül töreni 27.10.2015 tarihinde Antalya’da yapılmış olup, Ödül Törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin ÇİFTÇİ ve Toki Ortaokulu Öğretmenleri Belga KARADAĞ, Melike Hüsniye YILMAZ, Zeliha ÜNVER, Mehmet Ali AKIŞ katılmıştır. Projenin hazırlanmasında, yürütülmesinde ve ödülün Toki Ortaokuluna kazandırılmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 09.11.2015 - Güncelleme: 18.05.2017 11:26 - Görüntülenme: 4929