YENİLENEN İLKÖĞRETİM MÜFREDAT PROGRAMLARI

YENİLENEN İLKÖĞRETİM MÜFREDAT PROGRAMLARINI İNCELEMEK İSTEYEN ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE!

Aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

YENİLENEN MÜFREDAT PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYIN...

SAYIN BAKANIMIZ İSMET YILMAZ, GÜNCELLENEN ÖĞRETİM PROGRAMLARININ TANITIMINA İLİŞKİN BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU. BASIN TOPLANTISINDAN KESİTLER:

• "GELECEK NESİLLERİN DAHA DONANIMLI OLABİLMESİ İÇİN MÜFREDATIN YENİLENMESİ İHTİYACI DOĞMUŞTUR."
  • "ÇAĞIN GEREĞİ, FERDİN VE TOPLUMUN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA MÜFREDATI YENİLEDİK."
  • "MÜFREDAT, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN GÖRÜŞLERİ ALINARAK YENİLENDİ."
  • "2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1, 5 VE 9. SINIFLARDA YENİ MÜFREDAT PROGRAMI UYGULANACAK."
  • "İLKOKUL VE ORTAOKUL DÜZEYİNDE 17, LİSE DÜZEYİNDE 24, İHL´LERDE 10 OLMAK ÜZERE TOPLAM 51 AYRI MÜFREDAT YENİLENMİŞTİR."
  • "YENİLENEN MÜFREDATIN SADE VE ANLAŞILIR OLMASI ÖN PLANDA TUTULMUŞTUR."
  • "ÖĞRENCİLERE KAZANDIRILMASI HEDEFLENEN YETERLİLİK VE BECERİLER BELİRLENİRKEN DERSLERİN TABİATI DİKKATE ALINMIŞTIR."
  • "MÜFREDATIN GİRİŞ BÖLÜMÜNE ´DEĞERLER EĞİTİMİ´ BAŞLIĞI ALTINDA BİR BÖLÜM EKLENMİŞTİR."
  • "MÜFREDATLAR YENİLENİRKEN FARKLI KÜLTÜR VE MEDENİYET HAVZALARININ KATKILARI BELİRGİNLEŞTİRİLMEYE ÇALIŞILMIŞTIR."
  • "YENİLENEN MÜFREDATLARDA SADELEŞTİRME VE İÇERİK YOĞUNLUĞUNUN AZALTILMASI ÖN PLANDA TUTULMUŞTUR."
  • "MÜFREDAT UYGULANIRKEN HER TÜRLÜ FARKLILIĞI KAPSAYICI VE HASSASİYETİ KORUYUCU OLMAYA ODAKLANMIŞTIR."
  • "YAPILAN SAHA ÇALIŞMALARINA VE ANKETLERE 100 BİNE YAKIN ÖĞRETMEN VE VELİ KATILDI."
  • "BEDEN EĞİTİMİ DERSİNİN ADI, BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ."
  • "MÜFREDATI YENİLERKEN ÇOĞULCU BİR YAKLAŞIMI ESAS ALDIK."
  • "BU MÜFREDAT, ŞU ANA KADAR YAPILMIŞ EN DEMOKRATİK, EN KATILIMCI, EN ÇOĞULCU MÜFREDATTIR."
  • "EĞİTİMDE KALİTE, BİZİM DEĞİŞMEZ HEDEFİMİZDİR."
  • "15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ, GÜNCELLENEN ÖĞRETİM PROGRAMLARIMIZDA YER ALACAK." DEDİ.
Yayın: 19.07.2017 - Güncelleme: 25.07.2017 23:15 - Görüntülenme: 365
Kaynak: http://mufredat.meb.gov.tr/Programlar.aspx