TEKVANDO BAŞARILARIMIZ

Okulumuz öğrencileri il düzeyinde yapılan Tekvando Turnuvalarında dereceler (2 il 1.'liği, 4 il 2.'liği, 2 il 3.'lüğü) aldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında;

• T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Tekvando Anadolu Yıldızları Erkekler İl Seçmesi 65 kiloda öğrencimiz Oğuz Resul ÇIRAK (8-D) il 1.'si oldu.
  • T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Taekwondo 65 kiloda öğrencimiz Oğuz Resul ÇIRAK (8-D)  il 1.´si oldu.
  • T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Taekwondo 45 kiloda öğrencimiz Arda KAPLAN (8-B)  il 3.´sü oldu.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında;

• T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Taekwondo´da öğrencimiz Melisa YILDIZ (7-C)  il 2.´si oldu.
  • T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Taekwondo´da öğrencimiz Arda KAYA (7-A) il 2.´si oldu.
  • T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Taekwondo´da öğrencimiz Oğuz Resul ÇIRAK (7-D) il 3.´sü oldu.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında;

• T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Taekwondo´da öğrencimiz Oğuz Resul ÇIRAK (7-D) il 2.´si oldu.
  • T.C . Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Faaliyet programında Taekwondo´da öğrencilerimiz Doğa ERGEZEN (8-B) il 2.´si oldu.
Yayın: 21.03.2019 - Güncelleme: 14.12.2023 09:50 - Görüntülenme: 1233