E-TWİNNİNG OKULU ÖDÜL TÖRENİ

Geçen yıl kazandığımız "E-Twinning Okulu Etiketini" Mersin´de düzenlenen törenle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ, okul müdürümüz Mesut SARIKAYA´YA takdim etti.

E-TWİNNİNG OKULU ETİKETİ NASIL KAZANILIR?

2012 yılından itibaren hazırladığımız projelerde; 11 E-Twinning Kalite Etiketi, 3 Ulusal Kalite Etiketi, 3 Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandık. Bu başarılarımızı göz ardı etmeyen Brüksel´deki Merkezi Destek Servisi "E-twinning Okulu Etiketini" okulumuza verdi. Bu etiketi Avrupa´da 1297 okul alırken; Türkiye´de 179 okul alabildi. Mersin´den 17 okul bu etiketi kazanarak, ilimizi Türkiye birinciliğine taşıdı.

2016 E-Twinning Çalışmalarımız

1- Sihirli Dokunuşlar için Beyaz Güvercin ( E-Twinning Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi)

2- Sevgi, Barış, Dostluk Treni (E-Twinning Kalite Etiketi)

3- SanalBus (E-Twinning Kalite Etiketi)