May

8. Sınıf öğrencilerimiz başarılı ve yorucu bir yılın ardından okulumuza veda ettiler. Tüm öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dileriz.

May

Öğrencilerimiz "Tarsus Gezisinde" Eshab-Kehfi, Şelaleyi, Hayvanat Bahçesini, Nusret Mayın Gemisi´ni görme imkanı buldular. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

4006 Tubitak Bilim Fuarımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Projelerde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ayrıca Bilim Fuarımızda bizleri yalnız bırakmayan Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Matematik Öğretmenimiz Ayşe TOYGAR, derslerine girdiği 6-A, 6-B, 6-C ve 6-F sınıfları arasında "Matematik Bilgi Yarışması" düzenledi. Eğlenceli ve çekişmeli yarışmanın sonunda 6-B sınıfı birinci oldu. Bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Sucuk, aşure, batırık, dondurma, tantuni, yayık ayranı, sıkma, börek, kumpir, çiğköfte, tatlılar, pastalar, meyveler, içecekler daha neler neler.. Kermesimiz çok eğlenceli ve doyurucuydu. Okulumuza katkı sağlamak için canla başla çalışan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 97. yıldönümünü coşkuyla kutladık.

May

TEOG´da 2 öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlarken, 6 öğrencimiz 119 doğru, 3 öğrencimiz 118 doğru, 2 öğrencimiz 117 doğru, 5 öğrencimiz 116 doğru, 9 öğrencimiz de 115 doğru yaptı.

Ock

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortaklaşa düzenlediği "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi kapsamında 01-05 Mayıs 2017 tarihleri arasında okulumuzda yapılan denetimler sonucu, okulumuz "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı. Okulumuz bu ödülü 2 yıl üst üste alarak temizlikte örnek olduğunu gösterdi.

Nis

Öğretmenlerimiz derslerinde yaptıkları ilginç etkinlikleri EBA´da paylaştılar. Paylaşımlarda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "EBA-FATİH-eTwinning Entegrasyon Ödülleri" sahiplerini buldu. Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Mehmet Ali AKIŞ, Türkiye´de ilk 10 öğretmen arasına girdi.

Nis

Okulumuz öğrencileri rehber öğretmenleriyle beraber Meslek Liselerini ziyaret ettiler. Ziyaret ettikleri okulların avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi edindiler.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Yaşlılar Haftasında Silifke Huzurevini ziyaret ettiler.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında bütün sınıflarımızda aynı anda bir ders boyunca Kitap Okuma Etkinliği yapıldı. Bilişim Teknolojileri Sınıfımızda da "Bilgisayarlar kapandı, Kitaplar açıldı."

Mrt

Matematik Öğretmeni Ayşe TOYGAR ve 6-A Sınıfı öğrencileri "14 Mart Dünya Pi Gününü" kutladılar. Pi Sayısı ile ilgili hazırladıkları sunu, video, yazı ve şiirlerle ilginç bilgiler veren öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

6. Sınıflar arası yapılan Bilgi Yarışmasında 6-F sınıfı birinci oldu. 6-F sınıfını temsil eden Sude Ferhan GÜLEÇ, Mümine YÜCEOĞLU ve Miraç ÇETİNTAŞ´I tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.